AFIF's Fotopages

By: syed afif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 2-Dec-2007 10:16 Email | Share | | Bookmark
raya 2007

 
 
cousin2 ku...
View all 17 photos...
Tahun ni 1st time raya with abah n baby tapi very d kelam kabut perancangan...tahun ni buat kali ke3 beraya di Pahang umah tokki...video cam lupa bawak balik, kamera lupa nak cas bateri..adoila gambar2 suma tumpang2 kamera orang je tu yang dah lepas beb bulan raya baru nak dapat gambar2..so xbanyak sangatla gambar raya tahun ni...




Wednesday, 21-Nov-2007 07:36 Email | Share | | Bookmark
Hasil kreativiti Afif dengan kamera

kreativiti afif di nurseri
lensa AFIF
AQUARIA KLCC
Hari jumaat rehat panjang then saja ke nursery melawat anak2 ku...afif pun menghabiskan masa dengan menggunakan kamera handset mengambil gambar kawan2nya...seronok gak tengok gelagat dorang bergaya depan kamera..tapi xbanyak sangat yang elok untuk di display...setelah di filter ada la beberapa keping yang agak boleh di banggakan...




Thursday, 25-Oct-2007 01:47 Email | Share | | Bookmark
cuti-cuti jakarta DAY 5th(last day)

Tiba di Masjid Istiqlal
Khusyuk mendengar welcoming speech n penerangan ringkas petugas
dalam Masjid Istiqlal, Jakarta
View all 22 photos...
Hari keempat xsempat nak bergambar2 cos sibuk ngan aktiviti shopping sepanjang hari di mall...Hari ni seharian di Tanah Abang punya la besar mall die cos satu hari leh duk kat situ je...Memandangkan keadaan anak2 yang xbape nak stabil je, aktiviti gambo2 pon kurang selera...juz shoping, shoping n shoping je kejenya hari ni....sian plak tgk bebudak ni kepenatan..umi ngan abah pun sama penat cos mendukung kedua2 hero nih huhu..

Day 5th, after breakfast di Hotel Alia Cikini, terus ke masjid Istiqlal...then jumpa mmbe abah (Pak Wahyu n Pak Reno) kami ke Mangga Dua..Punyala ramainya orang kat Jakarta nih..Kat sini pun bukan main besar lagi gedung dia..Sama macam Tanah Abang bezanya harga die mahal sket cos boleh beli satu2 baju tapi tanah Abang kebanyakannya kena beli bundle..Orang bisnes sesuai arr shoping situ...Then p makan masakan Mengkasar plak Pak Wahyu n Pak Reno blanje...before p airport kitorang sempat singgah di Taman Anggerik yang pada mulanya difikirkan taman rupanya shoping complex ala2 KLCC gitu hihi...Percutian kami berakhir di sini...Semoga ada lagi percutian sebegini pada masa akan datang..Insyaallah


Sunday, 9-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
cuti-cuti jakarta DAY 3rd

chalet di puncak
 
 
View all 31 photos...


Friday, 31-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
cuti-cuti jakarta DAY 1ST

 
 
enjoy naik flight
View all 16 photos...
Setelah lama merancang akhirnya tercapai jugak rancangan percutian kami...1st time bercuti sekeluarga ke sana dengan di sertai wan & tokki afif..mujur jugak ada dorang kalau x ntahla camane nak handle 2 budak kenit nih...afif plak 3rd day demam so nak berdukung je la..adoila yang menjadi mangsa abah la ...watever percutian ini tetap menjadi kenangan untuk kami sekeluarga..ada rezki lain kali leh kuar bercuti lagi.. (pesanan tuk abah ni hihihi)...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net